IoT Nyheter och Insikter

Smartare verksamheter med Sakernas Internet

Ny webbplats för LinkSmart

För att förenkla och effektivisera utvecklingsarbetet använder vi i våra projekt LinkSmart .net, en uppsättning återanvändbara komponenter, LinkSmart IoT Service Enablers. Dessa fungerar som en bro mellan den digitala världen och den fysiska världen. Utvecklarna behöver inte bry sig om detaljerna kring hur uppkopplingar, datahämtning och -skickning görs utan det sköts av LinkSmart .net.

LinkSmart .net kan liknas vid en programvaru-gateway. Det gör den mycket flexibel och applikationer och tjänster som byggs mot den blir framtidsäkrade då man enkelt kan byta ut sensorer och apparater från olika leverantörer utan att applikationerna behöver skrivas om. Komponenterna i LinkSmart .net är fullt konfigurerbara och programmerbara och finns för flera olika IoT plattformar och kan användas tillsammans med många olika molntjänster.

LinkSmart .net är tillgänglig som öppen källkod och finns nu tillgänglig på IoTWorldServices. Där finns kod, nedladdningsfiler, documentation, demos och tutorials. En uppsättning utvecklarverktyg för konfigurering och administration finnns också att hämta.

Ulf WingstedtNy webbplats för LinkSmart Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/8/c/0/cnetsolutions.se/httpd.www/wp-content/themes/angle/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post